Delatnosti

3D Slova

3D slova su popularan i moćan vid isticanja  poslovnih informacija i prenosnik reklamnih poruka. Koriste se za spoljne i unutrašnje namene.

3D Slova

Alubond reklame

Zbog male debljine kućista, mogućnosti prosecanja  materijala kao i dodavanja aplikacija različitog tipa, reklame od  alubonda predstavljaju izuzetno atraktivan vid reklamiranja i obeležavanja objekata.

Alubond reklame

Alubond

Alubond fasade. ALUBOND - ALUCOBOND daje arhitektama neograničene mogućnosti i kreaciju. Izrada panela po meri, veliki izbor boja, idealno ravna površina,  velike dimenzije tabli, laka montaža i visok kvalitet boje uz izuzetne estetske karakteristike i pristupačna cena.

Alubond

Apotekarski krst

Svetleca reklama, takozvana apotekarski krst postala je obaveza svake apotekarske ustanove. Ima raznih modela, pocev od boje, dimenzije kao i tehnike izrade.  Neki krstovi su svetleci a neki ne. Ranije je unutrasnju rasvetu cinila fluo cev a sad je to LED svetlo. Moze da bude razlicit tekst na mestu gde obicno pise apoteka. Vecina ih je sa jednim redom led ubodnih dioda sa opcijom blinkanja. Postoji mogucnost i da kompletno lice krsta bude  popunjeno diodama, cija je svetlost mnogo jaca a samim tim i cena. Nova tehnika krstova je sa led ful kolor displejima gde postoji mogucnost prikazivanja razlicitog sadrzaja, pocev od teksta do raznih animacija.

Apotekarski krst