Delatnosti

3D Slova

3D slova su popularan i moćan vid isticanja poslovnih informacija i prenosnik reklamnih poruka. Koriste se za spoljne i unutrašnje namene.

3D Slova

Alubond reklame

Zbog male debljine kućista, mogućnosti prosecanja materijala kao i dodavanja aplikacija različitog tipa, reklame od alubonda predstavljaju izuzetno atraktivan vid reklamiranja i obeležavanja objekata.

Alubond reklame

Alubond

Alubond fasade. ALUBOND - ALUCOBOND daje arhitektama neograničene mogućnosti i kreaciju. Izrada panela po meri, veliki izbor boja, idealno ravna površina, velike dimenzije tabli, laka montaža i visok kvalitet boje uz izuzetne estetske karakteristike i pristupačna cena.

Alubond

Apotekarski krst

Svetleca reklama, takozvana apotekarski krst postala je obaveza svake apotekarske ustanove. Ima raznih modela, pocev od boje, dimenzije kao i tehnike izrade. Neki krstovi su svetleci a neki ne. Ranije je unutrasnju rasvetu cinila fluo cev a sad je to LED svetlo. Moze da bude razlicit tekst na mestu gde obicno pise apoteka. Vecina ih je sa jednim redom led ubodnih dioda sa opcijom blinkanja. Postoji mogucnost i da kompletno lice krsta bude popunjeno diodama, cija je svetlost mnogo jaca a samim tim i cena. Nova tehnika krstova je sa led ful kolor displejima gde postoji mogucnost prikazivanja razlicitog sadrzaja, pocev od teksta do raznih animacija.

Apotekarski krst

Benzinske stanice

Kompletno reklamno-informativno obeležavanje benzinskih stanica: putokazi,piloni,stubne reklame,totemi sa elektronskim cenovnim displejima,frizevi,3D logotipi.

Benzinske stanice

Bilbordi

Proizvodnja bilborda i izrada bilbord konstrukcija. Jednostavna montaža i najkvalitetniji materijali izrade. Bilbordi se proizvode u različitim bojama i dimenzijama.

Bilbordi

Stirodur reklame

Stirodur reklame obeležavaju Vaše prostorije, spolja i iznutra, a vrlo su korisne na različitim izložbenim manifestacijama poput sajmova, izložbi ili galerija

Stirodur reklame

Reklame od drveta

Drvene reklame su impregnirane prirodnim smolama i specijalnim bojama te su totalno zastićene od svih vremenskih uslova (sunce, mraz, kisa, sneg).

Reklame od drveta

Neonske reklame

Neonske reklame su jedan od najstarijih tipova svetlećih reklama. Zbog niza dobrih svojstava kao što su trajnost, uočljivost, sloboda kreativnosti, mogućnost dinamičkog režima rada.

Neonske reklame

Reklamne table

Reklame table su reklamna obeležja različitih veličina, materijala i namena. Prema vrstama izrade i namene mogu se svrstati u: putokaze; kliritne table sa i bez distancera; metalne table; table za stubove i dr.

Reklamne table

Ruleti

Izrada svih vrsta svetlećih reklama tačnije reklama sa izgledom kockarskog ruleta.

Ruleti

Svetleće reklame

Svetlece reklame izradjujemo od aluminijumskih profila. U ponudi imamo jednostrane i obostrane reklame. Jednostrane se uglavnom koriste kada se montiraju na fasadu objekta.

Svetleće reklame

Totemi

Totemi su jedan od vidova reklamnih proizvoda koji mogu značajno doprineti uočavanju poslovnih objekata (benzinskih pumpi, mega marketa, industrijskih objekata itd.). Izrađuju se kao svetleći ili nesvetleći totemi.

Totemi

Razne reklame, led reklame, proizvodi od klirita, reklame velikog formata nepravilnog oblika

Pogledajte šta Vam još nudimo od naših raznih i ostalih Profiko svetlećih reklama.


Razne reklame, led reklame, proizvodi od klirita, reklame velikog formata nepravilnog oblika

Aluminijumski profil

Aluminijumski samonosivi komorni profil. Uz vrlo malu dodatnu metalnu konstrukciju sastavljaju se reklame velikih dimenzija. To je najvaznija prednost ovog profila. Prihvata klirit, lexan beklajt platno. Dubina profila 160mm, uz mali broj led dioda dobijate ravnomerno svetlo. 

Aluminijumski profil

Balkan Bet sportske kladionice

Morali smo uzeti u obzir da su ovo nasi dugogodisnji klijenti, mozemo reci i verni prijatelji tako da zbog toga ova galerija pripada njima i ovde mozete pratiti nas zajednicki rad na rebrendiranju lokala.

Balkan Bet sportske kladionice